изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:31 EET
АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2007 ГОДИНА    
КоледаНастъпващата 2007 година ще донесе забележимо засилване на огнената стихия, затова би трябвало да стане година на нови лидери и нови идеи.

 За нея могат да се планират смели и мащабни начинания, излизане на международни пазари, разширяване на връзките с други страни. Много важни ще бъдат въпросите, свързани с образованието и културното наследство, запазването на собствения език и изучаването на езиците на другите страни. През годината знанията ще бъдат на голяма почит, а освен това би трябвало да процъфтява и сферата на туризма, възможно е туристически бум да залее страната. Не само ние ще пътуваме в чужбина, но и у нас може да пристигнат огромно количество нови хора. Активно ще се усвояват нови територии, ще се строят нови пътища, места за почивка, при това всичко ще се прави с високо ниво на комфорт. Властта ще зарадва гражданите с благоустрояване на територии, качеството на живота би трябвало рязко да нарасне, може да има и по-висока раждаемост.

ОВЕН -Настъпващата година повишава вашите възможности в най-различни сфери на живота, носи ви много щастливи събития - от попълнение в семейството до далечни и екзотични пътувания. Овните могат да започнат голямо обучение, да направят обиколка в чужбина, макар че всичко това не си струва да се прави през март, в навечерието на рождения си ден.

ТЕЛЕЦ - За вас годината би трябвало да протече достатъчно спокойно, без особени сътресения. През февруари могат да се наблюдават размествания в работата, да се появят нови цели в кариерата, в личните планове също ще има видимо обновление. Предната година вероятно ви е донесла немалко нови възможности, затова през 2007 г. имате нужда да стабилизирате позициите.

БЛИЗНАЦИ - За вас явно това ще бъде не съвсем обикновена година, която може да ви донесе множество щастливи събития и позитивни промени. Младите двойки могат да отпразнуват сватбата си, в по-старите съюзи да се появи попълнение, а така също и нови перспективи за социално израстване. Може да пътешествате и да откривате нови страни и хоризонти в науката.

РАК - През първите два месеца на новата година на Раците ще се наложи да се постараят да запазят контрола над ситуацията, да избегнат атаките от страна на конкуренти и критици. През този период явно не бива да се отпускате. Вие ще можете да напреднете в своето образование, да направите красиви пътувания, да удовлетворите своите културни и духовни потребности.

ЛЪВ - Тази година е много важна за вас по различни причини. Ще се появи повече свобода и възможности за реализация на вашите идеи. Лъвовете ще усетят творчески подем, увереност и оптимизъм, който ще им позволи да повишат доходите си, да направят скъпи придобивки за дома и любимите си хора.

ДЕВА - Новата година ще донесе в живота ви немалко свежи тенденции. Доста Деви, които в последно време се бяха заседяли на едно място, ще се наложи да се включат активно в живота, да се приспособяват към нови реалности и обстоятелства. Впрочем, нищо лошо не ви очаква, просто годината ще бъде твърде неспокойна, богата на изненади и неочаквани обрати.

ВЕЗНИ - През тази година нещата при вас ще се развиват доста динамично. Може да не правите някакви грандиозни планове, съдбата сама ще ви подхвърли необходимите хора, добрите проекти, които ще ви донесат и доходи, и интересен опит. При вас би трябвало да се появят много нови познати. Везните ще съумеят да подобрят отношенията си с роднини.

СКОРПИОН - На фона на изминалата година, когато при вас ставаха много бурни и важни промени, тази година ще премине много по-спокойно и уравновесено. Вие сте успели да завоювате нови територии и вече сте свикнали с тях, а сега може да се развивате в избраното направление, да повишавате своя багаж от знания, постепенно да усвоявате нови сфери на дейност.

СТРЕЛЕЦ - Без съмнение това ще бъде вашата година, една от най-ярките и запомнящи се в последно време. Тя трябва да ви донесе огромен изблик на оптимизъм, множество успешни промени и събития. Чакат ви големи и необичайни пътувания по целия свят, нови открития в интелектуалната област, може би обучение в чужбина или работа в международната сфера.

КОЗИРОГ - Годината ще започне много активно за вас. Може би най-сериозни резултати Козирозите ще съумеят да постигнат именно за първите два месеца, когато ще напреднете в работата, може да подобрите личния си живот, да си създадете по-силен и солиден имидж. Малко нестабилен период ви очаква и в началото на пролетта, но може да обогатите своя живот.

ВОДОЛЕЙ - Две трети от годината, от януари до август, при Водолеите е възможно да продължават тенденциите от 2006 г., за която не може да се каже, че е била успешна за тях във всички аспекти. Въпреки това, през март ще имате достатъчно сили за да напомните за себе си и да обърнете нещата. Изобщо, през тази година съдбата ще ви подкрепя в най-отговорните и съдбовни моменти.

РИБИ - През тази година Рибите ги очакват съдбоносни промени, повечето от които ще загатнат за себе си още през първите три месеца. Годината е благоприятна за кариерата ви, за завземане на нови територии, за разширяване на семейството и бизнеса. Можете да направите открития за своето лично развитие, а така също да посочите на други хора нови шансове.

 


Сходни връзки

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2007 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди