изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:10 EET
СВЕТСКА КЛЮКА    
КоледаСВЕТСКА КЛЮКА

ДВОЕН ще е празникът Рождество Христово в дома на съсобствениците на По-добрия вестник Сабина и Димитър Дукови. Светлият християнски празник двамата са избрали, за да се врекат във вечна вярност. Целокупният екип на По-добрия вестник, който е факт на вестникарския пазар именно и благодарение на тях двамата, от сърце им казваме ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!, като най-искрено им пожелаваме още много, много, много дълги години да се радват на любовта си и успехите на Йоанна и Гошо. Запазете все така жива искрата, пламнала преди 23 години между вас, за да постигнете още повече в професионален план, както и да бъдете радост за Йовка. Ние всички ще се радваме и ще чакаме да ни почерпите и на диамантената си годишнина. Наздраве!

РОЖДЕНИЯ ДЕН в аванс честитим на Петя Василева – младши експерт в дирекция “Бюро по труда” в Добрич. Тя ще отбележи своя личен празник на 23 декември, когато става с още една година по-чаровна и мъдра. Разбира се, в аванс я поздравяват нейните колеги от Бюрото по труда. Пожеланията към Петя Василева са на първо място да е здрава, да се радва на красиви емоции и много поводи за усмивки, да постига успехи във всяко начинание. Честито!

ЮБИЛЕЙ ЩЕ ПРАЗНУВА в първия ни европейски ден Марийка Ченкова от Добрич. Дамата е родена в първия ден на годината. На 1 януари тя ще празнува своя рожден ден и настъпването на новата година с надежда за добро европейско бъдеще. Близките й пожелават дълголетие, много здраве, щастие и късмет. Да се радва на малката си и чаровна внучка Мария-Виктория, която със сигурност ще я дари с много слънчеви усмивки. 

НАВРЪХ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО имен ден празнуват всички, които носят името Христо, Христина, Кристиян, Кристина. От страниците на По-добрия вестник им честитим светия християнски празник, като им пожелаваме да им е живо и здраво името, да се радват на много успехи и късмет. Наздраве!

МЕЖДУ КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА на 27 декември именници са всички, които носят името на св. Стефан. На този ден празнуват и тези, които се казват Стоян, Стоянка. Тъй като това е и третият ден на Коледа, от страниците на НДТ пожелаваме на всички именници животът им да е безкраен празник и да им се случват само хубави неща. Честито!

РОЖДЕНИК Е НАВРЪХ ПЪРВИ ЯНУАРИ и частният съдия изпълнител Слави Сербезов.  Ние от по-добрия вестник му желаем европейският дядо Коледа да му донесе здраве, любов и добри приятели - това, впрочем /довериха джуджетата на белобрадия старец/ било и желанието на самия рожденик. И още - нека от успехи и радости да не се отърве през цялата 2007-а!

ДВОЕН Е празникът и за тези, които се казват Васил, Василка, Веселин, Веселина. Веднага след 12-ия час на новогодишната нощ, те отбелязват с настъпването на новата година и своя имен ден. Да са много усмивките им, да им е весел животът, като имената им, те и семействата им да се радват на здраве и успехи, им пожелаваме от страниците на По-добрия вестник. Наздраве!

ВЪВ ВТОРИЯ ден на януари рожденичка е една много чаровна и елегантна дама – Иванка Титова, началник на Отдела за закрила на детето при дирекция “Социално подпомагане” – Добрич. От страниците на По-добрия вестник от сърце отправяме към нея пожелания за здраве и благополучие, да е все така мила и отзивчива. Да се радва на добри приятели, късмет и семейно щастие!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 26 декември кметът на най-голямата община в България - Добричка, Петко Петков. Убедени сме, че поздравите по повод личния му празник ще са многобройни - от близки и приятели, от колеги, от доволни от делата му жители на общината. Към честитките и милите пожелания се присъединява и екипът на По-добрия вестник. Желаем от сърце на г-н Петков много здраве, изпълнени с радости и щастие дни. Да се множат придобивките на община Добричка, тя да се превърне в желано  място за живеене! Честито, г-н Петков!

ЗА ЗДРАВЕ ще черпи на 28 декември д-р Радка Панайотова. Пожеланията, които й отправя екипът на НДТ, са за здраве, успехи и сбъднати мечти в личен план. И естествено - много доволни пациенти!

ДВОЕН празник ще има на Бъдни вечер в семейството на кметския наместник на добричкото село Бдинци Божан Георгиев, който е и рожденик. Желаем му здраве и успехи на горещия кметски стол!

РОЖДЕН ДЕН и имен ден ще празнува на 1 януари кметският наместник на добричкото село Камен Васил Иванов. Желаем му здраве и спорна работа за благото за съселяните му!

НА 2 ЯНУАРИ наздравици ще се вдигат за Момка Йорданова - счетоводител в община Добричка. Здраве, късмет и успехи в професионален план й пожелаваме от НДТ!

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди