изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:58 EET
КАКВО ИСКАТЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ДЯДО МРАЗ?    
КоледаДецата се радват на подаръци - това е общоприетото, но и порасналите и още по-големите също биват приятно изненадани и им става хубаво, когато някой се сети и ги изненада с подарък. Попитахме стопаните на общините - кметовете на Добричка област, каква е тяхната мечта за подарък, така както малчуганите пишат писма на Дядо Коледа днес, а някога на Дядо Мраз и тайно се надяват желанията им да бъдат изпълнени. Ето какви са не много тайните желания на кметовете в областта, които отговориха на въпроса на НДТ, зададен им от репортерите на вестника - "Какво искате да Ви донесе Дядо Мраз?".


ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА - кмет на община град Добрич: Много деца - едни, които да се върнат изучени в Добрич и да правят бизнес тук, и много други да се родят. Да има много европроекти, които да донесат много европачки. Добрич да има много усмихнати хора.


ЦОНКО ЦОНЕВ - кмет на община Каварна: За Каварна искам Дядо Мраз да донесе ZiZi Тоp и по-малко Натура. Другото си зависи от нас и ние си го правим без да чакаме.
ПЕТКО ПЕТКОВ - кмет на община Добричка: Европейско самочувствие.


Инж. ЖИВКО ГЕОРГИЕВ - кмет на община Тервел: Много собствени приходи на общината, здраве за децата и гражданите, много спечелени проекти и много развлечения.


КРАСИМИР МИХАЙЛОВ - кмет на община Балчик: По-добър стандарт на живот, а община Балчик да стане още по-добро място за живеене.


ЕЛКА ДИМОВА - кмет на Шабла: Неочакваните подаръци ще бъдат добре дошли, за другото - трябва сами да се потрудим. През 2007 година пред ръководството на общината ще стои задачата да изпълним проектите, които вече сме започнали. Сред тях е и този за изграждане на дъждовна и битова канализация, спечелен по програма "САПАРД". С общински средства ще се опитаме да разширим обхвата на проекта, така че при възможност да подновим и амортизираната ВиК-мрежа. Като цяло ще заложим на работа върху инфраструктурата, подобряването на която е от изключително значение за региона. Сред пожеланията, които бих си отправила за предстоящите 365 дни, е това да се реализират инвестиционните намерения, заявени до този момент към нашата община. Неотдавна направихме протест във връзка с площта на защитените зони по "НАТУРА" 2000 в рамките на община Шабла. Отговорът, който ще получим, също ще е в Новата година, ето защо един хубав подарък, който тя би могла да ни донесе, е да оправдае най-оптимистичните ни очаквания в тази посока.


ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ - кмет на община Генерал Тошево: Бих искал Дядо Мраз да донесе на общината европейски дрехи и европейски манталитет.

 


Сходни връзки

КАКВО ИСКАТЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ДЯДО МРАЗ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди