изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:50 EET
Българска гражданка бе убита в Косово    
По света
Българска гражданка е била застреляна на 24 декември вечерта в косовския град Урошевац, съобщава Радио и телевизия Косова. Жената е около 30-годишна и е работила в града като камериерка. Все още не е известен мотивът за престъплението, посочва медията.


Близките на застреляната на 24 декември в косовския град Урошевац българска гражданка са уведомени непосредствено след инцидента, съобщиха за Агенция “Фокус” от българското дипломатическо представителство в Прищина. По информация на Косовската полицейска служба жената е простреляна с три куршума пред заведение в Урошевац и е починала на път за болницата. По време на инцидента тя е била в компанията на друга българка. Местната полицията издирва заподозрян за убийството и води разследване за мотива на престъплението. От Косовската полицейскаслужба посочват, че загиналата не е била представител на международна организация, а е била в Косово като частно лице.
 


Сходни връзки

Българска гражданка бе убита в Косово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди