изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:50 EEST
КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ?    
Европейски съюз

  КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ПАЛЕСТИНСКИЯ ЛЕКАР?

 



Време е да плюем на т.нар. тиха дипломация, която се превърна в политическа игра за спечелване на избори в България и за стабилизиране на тоталитарния режим на Кадафи в Либия, която се превърна, най-вероятно, в допълнителни парични доходи за наши и либийски политици, докато в същото време несправедливо осъдените български медецински сестри и палестински лекар са измъчвани вече 8 години в затворите на Либия. НАПИШЕТЕ ВСИЧКО, което мислите за съдебния процес и печелившите в него. Ние ще се постараем то да стигне до посолството на Либия в България и до нашите "тихи дипломати", които мнозина българи вече определят като политически сводници. Бъдете европейци и си кажете тежката дума на българи!  НДТ

 

 

 


Сходни връзки

КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ? | 9 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ?
Автор: Anonymous да 2006-12-27 @ 19:28 EET

Който се чувства българин, нека, докато не бъдат освободени българските медицински сестри и палестинския лекар, осъдени на смърт от режима на Кадафи в Либия по скалъпения лично от него СПИН-процес, ДА НЕ КУПУВА НИТО ЕДНА ЛИБИЙСКА СТОКА!

КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ?
Автор: Anonymous да 2006-12-27 @ 19:30 EET
Времее е НАТО да удари смъртоносен юмрук в мутрата на Кадафи, както това стана в Ирак!
Apel za Libiya.
Автор: Anonymous да 2006-12-31 @ 05:18 EET
a nie deto si postim ejednewno na kogo da se molim???????Taka che apela e da saberem pari ???ot prazen djob kakwo shte izkarash?Wbesqwame apela s tezi dumi ,namerete drug nachin no...ne tozi daite da daem kojata ot garba na choweka iskate?Ujas!!!!!!!To Koleda li nqmashe sho ?Kade e darjawata???Na daite da dedem li shte si igraem.Na wremeto da sa reagirali kak drugite darjawi si iztegliha horata nie BG ne spim koi beshe poslanika ni w libiq ima li sawest ?dremal na posta si .Na wseki moje da se sluchi s takiwa poslanici mijawi .
КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ
Автор: Anonymous да 2007-01-05 @ 12:01 EET
Искам да кажа, че новите ни брята могат много да ни помогнат, защото са богати, нашите управници също, могат да помогнат на нашите сънародници, Народе събуди се не спи! Нека всички от всички градове в страната излезем на протести и много много моля държавниците да им помогнат да помогнат на целия ни народ и най-много на нашите медици. Има начини и те ги знаят как да ги изкарат от затвора.
КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ
Автор: Anonymous да 2007-01-15 @ 13:08 EET
Това е нечовешко! Всичко, което се случи и се случва с тези наши сънародници е просто най-вече по вина на самите ни управници!!! Каквото и да си говорим , каквито и апели да отправяме ние простосмъртните и простоджобните, едва ли ще има някаква полза. Според мен масовото ни съзнание не е в състояние да предприеме мащабен протест, иначе за мен това е по-добър вариант от апелите. Разбира се, че и това тук има смисъл, всичко има смисъл...всичко което се прави по този начин от нас обикновените граждани е много повече за съжаление, отколкото действията на управниците ни. Срамувам се истински от бездействието и спокойствието, от прехвърлянето на ангажиментите спрямо подсъдимите на нашите властимащи!!! Това е позор за нас самите, като държава и като хора....
КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ
Автор: Anonymous да 2007-01-18 @ 15:54 EET
Както  беше казал Путин,с терористи не се преговаря... Вярвам,че медицинските ни сестри са невинни ,но за съжаление  станаха  коз  в  ръцете  на  Кадафи ,който  ги използва  за  да  укрепи  креслото си  на държавен глава... Вероятно  и  сестрите  са  разбрали вече това - те няма да бъдат убити , а само използвани  от Кадафи, чието време,като държавен глава на Либия изтича макар и бавно...Ако този терорист посегне  на  живота им либия ще бъде тутакси ударена от американците и кадафи знае това много добре.Тихата дипломация на царя и Паси удължи агонията на сестрите - време е за протести пред либийското посолство време е да се призоват всички работещи в Либия български граждани да обявят бойкот,като престанат да работят,както направиха на времето филипинците.
КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ
Автор: Anonymous да 2007-01-25 @ 11:15 EET
Всички знаем, че са невинни нека им помогнем с нашите протести пред либийското посолство и нека нашите ръководители действат дипломатично, тактично и бързо. Вярвам че могат и има и други начини да ги освободят, дори и чрез отвличане от затвора.
КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ЛИБИЙСКИЯ ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЯ СЪС СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ НА 5-ТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ?
Автор: Anonymous да 2007-01-31 @ 15:24 EET
“Тъжна е днешната реалност, тъжна ще е й в утрешният ден, ако всички ние в Европейската и световна общност, не се обединим срещу присъдите и подкрепим справедливата кауза подплатена от научни доказателства за Българските медицински сестри и Палестински лекар. Невинността превърнала ги в изкупителни жертви, на една небрежност и нечистоплътна политическа стратегия и игра, в крайна сметка трябва да има позитивен за тях край! Видно е, че цялата тази човешка драма, предварително е била планувана с цел опрощаване на предишни задължения, размяна и обезпечаване с всевъзможни компенсации на престъпните действия на водената политика от Триполи в по ранен период, с изфабрикувани безпочвени фикс идеи. Фанатизмът и себелюбието в Арабската държава явно надделяват над разума и принципите на законността и това е пагубен момент за демократичното им развитие и общуване с останалият свят!? Всеки може да се окаже в тази ситуация, застраховани няма. За това е морално да се обединят всички и да се търси правилно решение и за лечението на тези невинни деца, станали жертва на небрежността в системата на здравеопазването в Либийската страна! Нека Господ Бог е с тях и със семействата им! Нека всички ние, им вдъхнем сила и вяра в справедливостта на тяхната искрица от надежда за оцеляване и неописуема болка.
БОГ ДА ВИ ПАЗИ - НЕ СТЕ САМИ!!!”

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди