изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:35 EEST
И Варна отказва да обслужва либийски кораби    
НовиниПристанище Варна ще подкрепи решението на Рибното пристанище в Бургас и няма да обслужва кораби, които плават под либийски флаг.

Това заяви за Дарик изпълнителният директор на варненския порт кап. Данаил Папазов и посочи, че мярката ще остане в сила до обявяване на справедливи присъди за осъдените на смърт пет българки. Във Варна кораби на Джамахирията не са били обработвани от 7 години, т.е. тази мярка няма да повлияе на варненското пристанище, поясни неговият директор. Както по-рано от бургаското рибно пристанище отказаха да работят по либийски кораби заради отношението на либийските власти към българките и палестинския лекар Ашраф. Преди дни от Българската асоциация на корабните брокери и агенти /БАКБА/ разпространиха декларация, в която заявяват, че в подкрепа на осъдените на смърт медици в Либия корабните брокери и агенти няма да обслужват кораби под либийски флаг на българските пристанища.
http://varna.dir.bg
 


Сходни връзки

И Варна отказва да обслужва либийски кораби | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди