изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:57 EET
КАКВО СЕ СЛУЧИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА 2006 Г.    
НовиниВ КРАЯ на изтеклата година кметът на Добрич Детелина Николова получи сертификат за дарение от министър Джевдет Чакъров, съобщиха от пресслужбата на кметството. Сертификатът е по повод дарените средства от МОСВ и кмета на Дома за деца и младежи с умствена изостаналост в село Петрово, община Сандански. С парите е закупена професионална сушилня.

СТРОИТЕЛНИЯТ инженер от Добрич Лозан Георгиев дари 250 елхички и борчета на добрички училища и забавачници. Дарителят е закупил дръвчетата от горския разсадник в  Самоков с издаден специален документ от Националното управление на горите към МЗГ. "Засади дръвче, дари живот" е посланието на строителния инженер към всички, които желаят да последват неговата инициатива.
НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН търг, провел се точно на Коледа, Каварна събра 20 хил. лв. По предложение на каварненския градоначалник Цонко Цонев сумата бе разделена на две - 10 хил. лв. Каварна предостави на  инициативата "Българската Коледа". 10 хил. лв. пък ще бъдат преведени по сметка за изграждане на паметник на Константин Каварналиев в Македония.
НА ПОСЛЕДНОТО за 2006 г. заседание на ОбС - Каварна, бе актуализиран бюджетът на морската община. Съветниците приеха единодушно размерът на такса "Смет" за 2007 г. да бъде същият както и през 2006 г.
 


Сходни връзки

КАКВО СЕ СЛУЧИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА 2006 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди