изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:10 EEST
НИКОЙ НЕ ПОЖЕЛА ЕВТИНИ ОБУВКИ ДЕМОДЕ    
НовиниНа 28 декември се проведе пореден търг за разпродажба на имущество на обявения във фалит през 2000 година обувен завод "Добрич" в града.

На търга бяха предложени за продажба над 30 хил. боти и ботуши на цена от 2 до 7 лв., съобщи синдикът на завода Янко Стоянов. Това не е първия търг за обувките, но според синдика няма интерес към тях, тъй като са произведени преди 2000 г. и са демоде. На търга бяха предложени още лицеви материали, лепила, хастарии други материали. След изтичане на законоустановения срок ще бъде проведен нов търг, на който цената на обувките ще бъде намалена още, добави синдикът.
Бившият вече ОЗ "Добрич" бе обявен в несъстоятелност за дългове възлизащи над 12 млн. лв. към 850 кредитори. Досега са продадени над 60 хил. чифта обувки, предлагани са на търго още сгради на завода в Добрич, Зърнево и Орляк, но до момента никой не е проявил интерес към материалната база.
 


Сходни връзки

НИКОЙ НЕ ПОЖЕЛА ЕВТИНИ ОБУВКИ ДЕМОДЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди