изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:38 EEST
ОЧАКВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО ПРОГРАМА ЗА ТРАНСГРАНИЧНО СЪТРУДНИЧЕСТВО    
НовиниМинистерството на регионалното развитие и благоустройството обявява покана за набиране на предложения в областта на инвестиционните дейности и дейностите от т.нар. "мек" тип - в сферата на устойчивото развитие и опазване на биологичното разнообразие с трансграничен характер. Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация в Добрич.

Целта на настоящата грантова схема е да популяризира устойчивото развитие на трансграничния регион чрез ефективно използване на икономическия потенциал заедно с адекватното използване на природните ресурси и запазване на биологичното разнообразие. Включени са следните региони: Видин, Враца, Монтана, Велико Търново, Плевен, Русе, Силистра и Добрич. Финансовата помощ се осигурява от Програма "ФАР - Трансгранично сътрудничество България - Румъния " 2005 г. на Европейската общност. Насоките и формулярите за кандидатстване могат да се намерят на следния интернет адрес: www.mrrb.government.bg..
Предложения ще се приемат до 16 ч. на 28 март на адрес: Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Дирекция "ИА - Програма ФАР", ул. "Св. Св. Кирил и Методий" № 17-19, 1202 София, България.
 


Сходни връзки

ОЧАКВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО ПРОГРАМА ЗА ТРАНСГРАНИЧНО СЪТРУДНИЧЕСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди