изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:21 EEST
"АЛЕКСИЯ" НАГРАДИ 35 ОТ СВОИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ    
КултураВ края на миналата година зоналната танцова организация "Алексия" е връчила традиционните си награди за своите изпълнители. От общо 200 танцьори са наградени 35 деца от Добрич от различните групи - по съвременни танци, шоуденс, мажоретни танци и хип-хоп. Това каза за НДТ главният художествен ръководител и хореограф на състава Севдалина Мавродиева-Нейкова.

Отличия са връчени в категориите "Най-малък танцьор" /на две 3-годишни деца/, "Откритие на годината", "Танцьор на годината", както и специални награди от добричкия офис на МТел и сладкарница "Лучано". За пръв път тази година, със съгласието на Българската национална танцова федерация са връчени три награди в категорията "Най-добър танцьор на България". Те са за Борислав Димчев /10/, Ана-Мария Бонева /12/ и Ваня Енчева /17/. Наградените изпълнители в различните категории са получили тренировъчни екипи, книги, играчки /за най-малките/, торти от "Лучано" и сувенири от МТел. Церемонията по награждаването е била съпътствана от откриването на фотоизложба и прожектирането на филм за успешното представяне на "Алексия" на Световния шампионат по шоуденс в германския град Риза.
60 са новозаписалите се деца в зоналната танцова организация "Алексия", каза още Севдалина Мавродиева-Нейкова. Още от месец януари всички групи ще се подготвят усилено, като ще разучават нови техники и елементи, съобразени с нивото на най-добрите школи в света. В момента се провеждат и изпити за бъдещи солисти на "Алексия". Паралелно с това до края на януари се приемат деца за групата по мажоретни танци, като изискването е те да бъдат на възраст от 12 по 16 години.
Първият концерт на "Алексия" за 2007 ще бъде на 16 февруари, когато ще бъдат отбелязани 13 години от създаването на школата.
 


Сходни връзки

"АЛЕКСИЯ" НАГРАДИ 35 ОТ СВОИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"АЛЕКСИЯ" НАГРАДИ 35 ОТ СВОИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
Автор: Anonymous да 2007-01-07 @ 12:45 EET
momi4etata igraqt mnogo hubavo ama sa mnogo napereni.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди