изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:59 EEST
ОТ ПЪРВИ МАРТ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪК "СГРАДИ" И ТАКСА "СМЕТ" ЗА 2007 Г.    
НовиниОт 1 март ще започне плащането на местни данъци и такси за настоящата 2007 година. Това съобщи за НДТ зам.-кметът по финансите Иван Колев. Той припомни още, че тези граждани, които платят дължимия налог за сгради до 30 април, ще могат да ползват 5 % отстъпка. Естествено се запазва възможността данък "Сгради" и такса "Смет" да се плаща на четири вноски.

Данъците за МПС могат да се плащат на две вноски разсрочено - до 31.03. и втора вноска - до 30.09. Тези, които платят обаче целия налог до 31.03 т.г., ще ползват също 5 % отстъпка от стойността му.
В момента специалистите извършват изчисления, на базата на които ще се види дали ще има промяна в промилите за такса "Смет", добави И. Колев. Той припомни, че миналата година промилът бе намален, но данъчната оценка на имотите бе увеличена с 25 %. Тази година увеличението на данъчните оценки на имотите, които прие правителството, е 20 %. В заключение Колев добави, че и през 2007 г. съобщенията за дължимия данък ще бъдат разпращани на населението от поделенията на НАП, тъй като те разполагат с бюджет за тяхното отпечатване и разпращане.
 


Сходни връзки

ОТ ПЪРВИ МАРТ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪК "СГРАДИ" И ТАКСА "СМЕТ" ЗА 2007 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди