изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:35 EEST
КАВАРНА ЩЕ ЗАЛАГА 21 МЛН. ЛВ. В БЮДЖЕТ'2007    
НовиниПриключихме 2006 г. с бюджет в размер на 26 млн. лв., при първоначално заложен в началото на миналата година 14 млн. лв. Това заяви за НДТ кметът на община Каварна Цонко Цонев.

Градоночалникът на морската община добави още, че добрите резултати се дължат на повишената данъчна оценка на имотите в Каварна и сподели, че за настоящата година ще бъде заложен бюджет в размер на 21 млн. лв. Приоритетите в работата на общинската администрация на Каварна и тази година ще останат същите, като на преден план ще са инфраструктурата, развитието на туризма, след което се нареждат здравеопазването, образованието, общинските и социалните дейности, каза още Ц. Цонев.
Цонев разкри още, че тази година отново се подготвя богат концертен календар, като стартът ще бъде даден на 6 май - Денят на Каварна, когато на обяд гост ще бъде Глен Хюз. "Той ще радва гостите и жителите на града със своите изпълнения по обяд на площада, а засега запазвам в тайна кой ще пее вечерта на стадион "Калиакра" - каза още Цонев.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ЩЕ ЗАЛАГА 21 МЛН. ЛВ. В БЮДЖЕТ'2007 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди