изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:37 EET
ОБУЧАВАТ ЗА СЕРВИТЬОРИ, БАРМАНИ И ГОТВАЧИ    
ОбразованиеЦентърът за професионално обучение към "Международен колеж" ООД ще проведе обучение по професиите "Сервитьор - барман" и "Готвач", съобщиха от висшето училище.

Учебните планове са изготвени и пригодени от представители на академичните среди и туристическия бранш като методите на преподаване са по европейско ноу-хау. Обученията се провеждат по проекти за професионална квалификация и осигуряване на заетост на безработни лица от Варна и Добрич. Проектите са финансирани по програма "Активни услуги на пазара на труда" на Агенцията по заетостта по заемно споразумение със Световната банка и се изпълняват от "Международен колеж" ООД. В Дирекциите "Бюро по труда - Приморски - Варна" и "Бюро по труда - Добрич" стартират  процедури за подбор на крайни бенефициенти.
Обученията са насочени към безработни без квалификация или с остаряла професионална квалификация, младежи без трудов опит или с професия, която не им позволява реализация на пазара на труда и мотивирани да овладеят тънкостите на занаята. Основна цел на проектите е да направи безработните високо конкурентни на пазара на труда и да им даде успешен професионален старт чрез предоставяне на възможност за придобиване на търсена в областта на туризма професионална квалификация с добро заплащане.
Центърът за професионално обучение към "Международен колеж" ООД ще проведе обучение на по 24 безработни, регистрирани в Добрич и Варна за придобиване на първоначална квалификация по специалността "Производство на кулинарни изделия и напитки", за част от професия "Готвач". Обучението ще се проведе във Варна и в Добрич по лицензирана от Националната Агенция за професионално образование и обучение учебна програма, която включва 130 учебни часа теория и 200 учебни часа практика.
 


Сходни връзки

ОБУЧАВАТ ЗА СЕРВИТЬОРИ, БАРМАНИ И ГОТВАЧИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди