изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:41 EEST
ПРЕДСТАВЯТ ПРОГРАМА ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ 2007-2013 Г.    
НовиниЗаседание на Областния съвет за развитие ще се проведе утре от 11 ч. в зала "Европа" на областната администрация в Добрич. Предвидено е да бъде представена оперативната програма "Регионално развитие 2007-2013" на териториалната структура на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от пресцентъра на областната управа.

Ще се проведе и информационна среща с проф. Ангел Мирчев - регионален координатор по проекта "Подкрепа за подготовка на добри стратегически документи, насърчаване на партньорството и сътрудничеството и укрепване на капацитета за разработване на проекти" по програма ФАР. Става дума за усвояването на структурните фондове на Европейския съюз.
На заседанието са поканени да присъстват служители на общинските администрации, отговорни за изпълнението на европейски проекти и програми, общински кметове, председатели на Общински съвети, представители на ГД "Програмиране на регионалното развитие" при МРРБ и др.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ ПРОГРАМА ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ 2007-2013 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди