изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:18 EET
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич са регистрирани 3 престъпления и произшествия.

 
  
  1. На 08.01.2007 година , около 17.30 часа, в дежурната част на Първо РПУ - Добрич е получено съобщение от МБАЛ - Добрич, за това, че в здравното заведение с прободна рана в областта на стомаха е приет 24 годишен мъж от гр. Добрич.
  След получаване на сигнала служители на Първо РПУ - Добрич са предприели незабавни оперативни мероприятия за изясняване на случая. От служителите на реда е установено, че инцидента, който е възникнал в частен дом в кв. "Изгрев" в гр. Добрич е в резултат на съседски скандал, който е прераснал в сбиване между пострадалото лице и 34 годишен мъж от гр. Добрич.   След преустановяване на сбиването е установено, че пострадалият е с прободна рана.
  Благодарение на бързата намеса на служителите от полицията е предовратена евентуална саморазправа с вторият участник в сбиването, от страна на насъбралите се около жилището граждани. Лицето е задържано за срок от 24 часа в Първо РПУ - Добрич.
  Активната работа на полицията по изясняването на обстоятелствата около случая продължава.

  2. На 08.01.2007 година, след проведени оперативно - издирвателни мероприятия от служителите на Второ РПУ - Добрич и  РПУ - Тервел са установени две лица -  16 годишно непълнолетно момиче от с. Орляк, общ. Тервел и 20 годишен жител на с. Храброво, Балчик, съответно  обявени за общодържавно издирване и местно издирване. Непълнолетното момиче се издирвало от служителите на реда за това, че на 07.01.2007 година е напуснало дома си и е било в неизвестно. След установяването му служителите на РПУ - Тервел са го предали на родителите му. Второто лице се издирвало от служителите на полицията във връзка с досъдебно производство. Предаден е на съответния дознател.
   
             През изминалото  денонощие  на територията обслужвана от ОД "Полиция" гр. Добрич са регистрирани 4 пътно-транспортни произшествия, съответно три в гр. Добрич  и едно на територията на общ. Добричка При  пътно - транспортните произшествия няма пострадали граждани. Нанесени са материални щети по автомобилите.     
    
  Поделенията ОД "ПБЗН"- гр. Добрич   са  участвали в гасенето на 3  пожара.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди