изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ



ОВЕН - Ако сте объркани и се колебаете как да постъпите, потърсете съветите на приятел, може да ви помогне в намиране на вярната посока. Все пак, изход винаги има.

ТЕЛЕЦ - Имайте търпение в личните си дела, не позволявайте на емоциите да вземат връх. Ще спечелите уважението на партньорите си, ако покажете загриженост и за тях.

БЛИЗНАЦИ - Прогнозите ви се сбъдват и това ще се отрази благоприятно на самочувствието ви, а също и на започващо начинание. Очакват ви добри финансови приходи.

РАК - На някои от вас им предстои далечно пътуване, други ще се занимават с лични и делови задачи. Предварителната подготовка би ви спестила главоболия и неприятности.

ЛЪВ - Без желание ще следвате установените правила, но истината е, че ви се иска да имате повече свобода в действията. За себе си откривате ново чувство или занимание.

ДЕВА - Обновете информацията, с която разполагате. Така ще сте актуални и в крак с новостите. Събраните данни ще облекчат значително работата и ще ви носят успех.

ВЕЗНИ - Денят ще е наситен на събития, които ще ви обогатят с впечатления и опит. Имате цели и преследвате амбициите си, но ще получите и шанс за реализацията им.

СКОРПИОН - Навременните ви реакции ще определят и успехите ви днес. Критично сте настроени към интимния си партньор, освободете го за малко от претенциите си.

СТРЕЛЕЦ - С добро чувство сте към всички наоколо и това се отразява на взаимоотношенията ви. Напредък и в отношенията ви с някого, чиито поведение често ви затруднява.

КОЗИРОГ - Днес ви очаква ползотворно сътрудничество и синхрон в действията с хора от обкръжението ви. Заслугата за това е и тяхна, но вие изпъквате с добронамереността си.

ВОДОЛЕЙ - Предстои ви много работа, но в края на деня ще се похвалите с отговорното си отношение към нея. Не допускайте случайности да влияят на решенията ви.

РИБИ - Днес насочвайте силите си в предпочитаната от вас насока. Позволете на разумът ви да заеме водещото място, загърбете емоциите и следвайте собствените си интереси.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди