изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:39 EEST
БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В ПРОГРАМА НА АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЕТОСТТА    
ОбществоОткрита е процедура за подбор на безработни лица за включване в "Програма на Агенцията по заетостта по Заемно споразумение със Световната банка", съобщиха от дирекция "Бюро по труда в Добрич".

Става дума за изпълнение на проекта "Социални инвестиции и насърчаване на заетостта", компонент "Българска инициатива за активна политика на пазара на труда", подкомпонент "Активни услуги на пазара на труда". Подборът на кандидатите се провежда в три кръга - подаване на заявление по образец в Бюрото по труда, провеждане на интервю и публикуване на списъка с одобрените кандидати. Желаещите трябва да отговарят на две условия - да са регистрирани в ДБТ като безработни; да участват в програмата, ако бъдат одобрени. Документите за кандидатстване са заявление /получава се в Бюрото по труда/, автобиография, копия от личната карта, от диплома или свидетелство за завършено образование, както и от трудова книжка.
Всеки, който проявява интерес и ще кандидатства по програмата, може да бъде консултиран и да получи интересуващата го информация в дирекция "Бюро по труда" в Добрич. Консултациите са всеки ден от 14 до 16 ч. в ДБТ - Добрич, ул. "България" № 16, етаж 6 от специалистите от отдел "Посреднически услуги", в стаи от 601 до 605, както и филиалите, обслужващи общините Добричка и Крушари, и в Център "Работа" на ул."Вардар" 45, ет.3.
На информационното табло в Бюрото по труда ще бъде съобщено, кои от кандидатите се допускат до интервю, дата, място и час на провеждане. След провеждане на интервютата с потенциалните кандидати ще бъде изготвен окончателен списък на одобрените лица, който ще бъде изложен на Информационното табло в Бюрото по труда.
 


Сходни връзки

БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В ПРОГРАМА НА АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЕТОСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди