изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:54 EEST
ОЧАКВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ    
НовиниМинистерството на икономиката и енергетиката с финансовата подкрепа на Програма ФАР набира предложения от малки и средни предприятия от производствения сектор в България.

Става дума за проекта "Подкрепа за повишаване конкурентоспособността на българските предприятия", съобщиха от пресцентъра на областната администрация в Добрич. Помощта ще бъде насочена към следните аспекти от развитието на предприятията:  консултантска помощ за привеждане в съответствие с изискванията във връзка с присъединяването към ЕС (за проекти от 2 000 до 15 000 евро); Инвестиционна подкрепа (за проекти от 10 000 до 50 000 евро); Подкрепа за професионално обучение на персонала на малките и средните предприятия (за проекти от 2 000 до 10 000). Допускат се фирми от секторите "Производство" и "Преработка", които отговарят на следните условия: да имат оборот за 2005 г. 100 000 лв (нетни приходи от продажби); да отговарят за дефиницията за малко или средно предприятие; да имат управление в България; да бъдат пряко отговорни за изпълнението на дейностите (а не като посредници); да имат стабилни и значителни финансови ресурси за   осигуряване на непрекъснатост на тяхното предприятие за дълъг период, както и за финансиране на проекта.
Пълният набор от документи и Насоките за кандидатстване могат да бъдат получени от министерството на икономиката и енергетиката - дирекция "Предприсъединителни програми и проекти", ул. Славянска № 8, София, 1052, както и на следните интернет адреси: www.iaphare.org и www.sme.government.bg. Крайният срок за подаване на предложения е 6 март 2007 г., 16 ч. Информационни дни във връзка с набирането на предложения ще бъдат проведени в шестте планови региона до 30 януари.
 


Сходни връзки

ОЧАКВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди