изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:05 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: НЕДОВОЛЕН ДОБРИЧ ВЪСТАНА    
ЛюбопитноИ опозицията в Добрич вчера се вдигна срещу управлението на БСП, срещу глада и мизерията, на които правителството на Жан Виденов го обрече.

Около 10 000 души казаха по улиците своето категорично "Не" на разрухата и ново социалистическо правителство. Така организираното от Обединените демократични сили в Добрич протестно шествие-митинг стана най-мащабното от 1989 г. насам. За разлика от предния ден, когато на мълчаливия протест пред църквата "Свети Георги" се събраха със свещ в ръка около 600 души, вчера техният брой бе многократно по-голям.
ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ ТИКА В... ТРЕТА ГЛУХА
Варна ни взе и железопътния район. Така правителството /макар и в оставка/ продължава да ни набутва в трета глуха, т.е. да ни превръща в безсловна провинция на г... на географията. Генералният директор на НК "БДЖ" Ангел Димитров, по наша информация от Министерството на транспорта, послушно изпълнил правителствено решение, което било продиктувано от искане на Международния валутен фонд.
НДТ - 10 януари 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: НЕДОВОЛЕН ДОБРИЧ ВЪСТАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди