изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:09 EEST
"ШЕЛЕ" РАБОТИ ЗА ПОВИШАВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГАТА    
НовиниПрез 2007 година със заповед на кмета в Добрич ще има вече пет района за сметопочистване, вместо досегашните четири. "Това ще доведе до повишаване качеството на услугата на сметосъбиране и сметоизвозване" - каза за НДТ управителят на "Шеле България" в Добрич Григор Алексиев.

До края на първото тримесечие в Добрич трябва да пристигне и още един автомобил, така всеки район ще бъде обслужван от самостоятелна кола, като паркът на местното подразделение на фирмата ще наброява 5 големи камиона, добави още Алексиев. През годината ще бъдат подменени 200 контейнера тип "бобър", както и 150 от кошчетата за смет в централната градска част. "Предвиждаме новите кошчета да бъдат с по-голям обем от досегашните. Очакваме също през тази година да получим и нов автомобил, който да обслужва централната градска част, като за разлика от досегашния с него ще могат да се почистват и пластмасови кофи, където има такива" - добави Алексиев.
 


Сходни връзки

"ШЕЛЕ" РАБОТИ ЗА ПОВИШАВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди