изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:47 EEST
Д-Р ПЪРВАНОВА ОТПИСА СЕСТРИТЕ    
НовиниДокато се занимаваше с частни лобистки акции в Европарламента покрай скандалната изложба на колекционера Васил Божков, царската депутатка Антония Първанова призна, че й било много трудно да убеждава евроколегите си в невинността на българските медици в Либия.

 Защото голяма част от тях считали, според нея, че проблемът с нашите при Кадафи бил частен, за страната ни! Явно прехласната по прелестите на тракийското съкровище на Божков, видната отвсякъде придворна дама е забравила няколко основни за самата нея обстоятелства.

Първо - че е лекар и най-малкото като на такава би следвало да й се разяснява съдържанието на редица експертизи на световноизвестни нейни колеги, които доказват абсурдността на обвиненията срещу нашите сънароднички.

Второ - че е български политик в Европейския парламент и основното изискване към нея е да притежава необходимите умения да убеждава европейските си колеги в правотата на каузите на България. В този смисъл не е лошо освен каталози на исторически ценности да поразлисти и официалните позиции на българските институции по въпроса с нашите заложници в Либия.

Трето - че е народен представител и като такъв избирателите й делегират права за разрешаване на обществени, а не на частни проблеми. Разбира се, ако не е възприела философията на партийния си лидер Симеон Сакскобургготски.

И не на последно място, въпросната наша европарламентаристка би следвало да убеди първо лидера на собствената й европарламентарна фракция, че пиар акциите, в които го въвлича, са наистина български каузи. Защото след евроскандала за съдбата на българското историческо наследство лидерът на евролибералите Греъм Уотсън ще бъде много внимателен към всяко казано нещо от българските членове на фракцията му.

Дори когато става въпрос за живота на пет невинни български заложници.

Недко ДИМИТРОВ - в-к "Стандарт"

 


Сходни връзки

Д-Р ПЪРВАНОВА ОТПИСА СЕСТРИТЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Д-Р ПЪРВАНОВА ОТПИСА СЕСТРИТЕ
Автор: Anonymous да 2007-01-11 @ 19:39 EET
 Доста хора от Добрич знаят що за лекар е д-р Първанова-при висока температура е слагала болно дете под ДУША.Какво и трябва да убеждава невинни ли са сестрите ни в Либия??Колко по приятно е в компанията на В.Божков!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди