изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:02 EEST
НОТАРИАЛНАТА КАМАРА НАПРАВИ ДАРЕНИЕ НА ДОМА В КРУШАРИ    
НовиниЗа поредна година Нотариална камара-София, е направила дарение на Дома за деца и младежи с умствена изостаналост в с. Крушари, каза за НДТ неговата директорка Желка Великова.

Средствата са събрани на благотворителен бал на нотариусите в края на миналата година. Камарата е дарител на дома от 1998 г. Тази година сумата възлиза на около 6 000 лева и за тази стойност за закупени хранителни продукти, постелъчен инвентар, дрехи, както и любителска камера. Дарението е направено чрез добричкия нотариус Юлиян Димитров.
Покрай празниците Домът за деца и младежи с умствена изостаналост е получил и други дарения. Добричките народни представители от БСП са дарили пасатор на стойност 600 лева. Крушарска фирма е подарила лакомства. От редовния дарител Бети Корнет от Евангелистката църква са получени дидактични игри и памперси. Фирма "Девня цимент" пък е дарила хранителни продукти на стойност над 1000 лева.
През пролетта предстои ремонт на площадките пред дома и закупуване на оборудване за тях, каза още директорката Желка Великова. Предвидено е адаптиране на стълбищата чрез изграждането на рампа за инвалидните колички. Ще продължи и набавянето на оборудване за нуждите на децата. Ремонтните дейности ще бъдат реализирани благодарение на дарители.
 


Сходни връзки

НОТАРИАЛНАТА КАМАРА НАПРАВИ ДАРЕНИЕ НА ДОМА В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди