изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:42 EEST
ДНЕС ЗАПОЧВА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ОГНЕНАТА СВИНЯ    
Хороскоп

18 февруари 2007 година - 6 февруари 2008 - Днес започва Китайската Нова година на Огнената Свиня

 



Настъпващата 2007 година на Огнената Свиня според източния календар е година на големи промени, нови възможности и реализация на най-грандиозните планове. Дали ще се сбъдне предсказанието, зависи от вашите старания и положени усилия. А така също и от това доколко добре можете да почетете свинята: правилно да се подготвите за посрещане на Новата година, правилно да я посрещнете и да подарите правилно избран подарък на приятелите си, родени в годината на Свинята (1947, 1959, 1971, 1983, 1995).

Според източната легенда Свинята пристигнала последна на празника на Новата година и именно нейният знак завършва 12-годишния цикъл според китайския календар. Това обаче съвсем не означава, че в годината на Свинята ние вечно ще закъсняваме и нищо няма да успяваме да свършим. Годината ще стане за мнозина преходна, няма да ни глези в очакване на следващата Нова година.

Знакът на Свинята е преди всичко знак на уравновесеност, вземане на правилни, добре премерени решения, трудолюбие, оказване на помощ във всички начинания, упоритост в работата и галантност в общуването. Свинята е оптимистка, притежаваща голяма вътрешна сила, а това означава, че тя ще даде и на вас сили и възможности да се настроите само за най-доброто и винаги да намирате правилните решения на най-сложните проблеми. Нейният девиз би могъл да стане познатото ни: "Няма безизходни ситуации".

Но не очаквайте върху вас веднага да се изсипят всички благинки. Свинята е много обстоятелствена и затова тя отначало обмисля всичко и едва след това ще ви дари с благата на живота. Затова следва да се готвим за новата година на Огнената Свиня с надежда и вяра в по-доброто, което със сигурност ще ви подари следващата година. Когато избирате подарък, започвате да украсявате стаята за празниците, каните гости и съставяте новогодишното меню, мислете за хубавото и позитивното мислене на Свинята ще ви се предаде за цялата година.

Погрижете се за приятелите и близките си, които са родени в годината на Свинята (1983, 1971, 1959, 1947 и т.н.). И не само защото това е тяхната година. Просто хората, родени под нейния знак са най-верните и предани приятели, които са готови да направят големи жертви за Вас. Затова изберете за тях най-хубавия подарък и е желателно да бъде в цветовата гама на огнената свиня: оранжево, златисто, червено, керемидовочервено, розово, пурпурно или малиново. Това не е никак сложно, защото много производители и търговци предлагат прекрасни играчки-прасенца в розов и червен цвят.

На децата сигурно ще им хареса прасенце-касичка, както и прасенца-топки, с които могат да играят различни игри. Възрастните също ще се радват на подаръци - символ на годината.

И, разбира се, обърнете внимание на самото посрещане на Новата година. За да бъде свинята доволна и да ви покровителства през цялата година, не слагайте на масата свинско. По-добре изберете ястия от телешко, птици или зеленчуци. Свинята задължително ще оцени Вашата самопожертвователност и през новата година ще ви помага.

 


Сходни връзки

ДНЕС ЗАПОЧВА КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НА ОГНЕНАТА СВИНЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди