изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:39 EEST
ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК Е БЕЗПЛАТЕН ЗА ПОСЕЩЕНИЯ В ГАЛЕРИЯТА    
КултураЗа да разгледат изложбите, не плащат пенсионери, хора с увреждания и войници. За учениците има намаление

На 11 януари, който бе обявен за Ден на отворените врати, доста добричлии са се възползвали от възможността безплатно да разгледат постоянните експозиции, тематичните и временните изложби. Това каза за НДТ директорката на галерията Евелина Ханджиева. Имало дори малки деца, дошли от детска градина в квартал "Балик". Посещенията на добричлии в Деня на отворените врати били както организирани, така и индивидуални.
Всеки четвъртък е безплатен ден за посещения в Художествената галерия в Добрич, припомни Евелина Ханджиева. Освен това, безплатно са посещенията за пенсионери, хора с увреждания и войници. Иначе билетчето за възрастни струва 1 лев, а за ученици - 50 стотинки. То важи за всички експозиции в галерията, с изключение на иконната зала. Там изложбата е на Регионалния исторически музей и се плаща отделен вход.
По това време на годината Художествената галерия е с работно време от 9 до 12.30 и от 13.30 до 18 ч., каза още директорката. От 1 май до началото на зимата обаче графикът се променя, като галерията е отворена и в съботния ден.
 


Сходни връзки

ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК Е БЕЗПЛАТЕН ЗА ПОСЕЩЕНИЯ В ГАЛЕРИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди