изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:42 EEST
ОЧАКВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО ПРОЕКТ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА ЗАЕТОСТТА    
НовиниВ края на миналата година стартира Покана за набиране на предложения в рамките на Схема за безвъзмездна помощ "Развитие на човешките ресурси и насърчаване на заетостта". Проектът се финансира по програма ФАР, като общата стойност на схемата възлиза на 7 800 000 евро, съобщават от Министерството на труда и социалната политика.

75 процента от средствата са осигурени от Европейския съюз, а останалите са национално съфинансиране. Специфичните цели на проекта са свързани с насърчаване създаването на нови работни места и подобряване перспективите за заетост, насърчаване на предприемачеството сред хората в трудоспособна възраст, развитие на системата за професионално обучение на възрастни. Крайният срок за подаване на идеите за проект е 15 ч. на 12 февруари. Подробна информация относно условията за кандидатстване може да се намери на адрес: ef.mlsp.government.bg. В периода от 10 до 17 януари се провежда информационна и разяснителна кампания, свързана с проекта. Повече информация може да бъде получена и в регионалните офиси на МТСП и Агенцията по заетостта.
 


Сходни връзки

ОЧАКВАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО ПРОЕКТ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА ЗАЕТОСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди