изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:58 EEST
ДВАМА В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФИ    
Ред и сигурностФатален се оказа 13-и януари за двама добричлии, които са пострадали при катастрофи. Товарен автомобил "МАН" с прикачено полуремарке се е блъснал в крайпътно дърво на 13 януари, съобщиха от областна дирекция "Полиция" в Добрич.

 Произшествието станало около 7 часа сутринта по главен път Добрич-Силистра, на около четири километра преди с. Карапелит. Камионът бил управляван от 54-годишен мъж от Добрич. Той е с фрактури на ребро и в областта на лопатката, настанен е в Многопрофилната болница за активно лечение. Няма опасност за живота му. По товарния автомобил са нанесени значителни материални щети.   
Жена е пострадала при друга катастрофа. Тя станала в района на балчишкото село Стражица. При произшествието се блъснали лек автомобил "Нисан", управляван от 35 годишна жена от  Добрич и товарен автомобил "МАН" с водач мъж на 27 години от Аксаково. Пострадалата е настанена в МБАЛ в Добрич с охлузни наранявания в областта на главата и съмнение за комоцио. Няма опасност за живота й.
 Причините, довели до възникването на двете пътно- транспортни произшествия, се изясняват в условията на досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

ДВАМА В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди