изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:03 EET
Цонко Цонев: Кметовете на общини не сме протестирали, а излязохме с идеи    
ОбществоСофия. Убийството на кмета на Елин Пелин Янко Янков е нещо брутално, нещо нечовешко. Това каза Цонко Цонев, кмет на Каварна, в предаването “Денят” на Дарик радио.

Този случай поражда несигурност в хората. Трябва да се направят промени, да се вземат мерки за безопасността, както на кметовете, управниците, така и на хората, обясни кметът Цонев. “Днес не сме протестирали, а излязохме с идеи за това как да се избегнат подобни случаи и инциденти”, поясни Цонев. По отношение на убийството на Янков Цонко Цонев обясни, че независимо какъв е интересът за престъплението не е този начинът, не с отнемането на човешки живот.
Кметът на Каварна съобщи още, че има инициатива към кампанията “Не сте сами” за защита на българските медицински сестри в Либия да се присъединят и много световноизвестни музиканти, които са провеждали концерти в Каварна. Той добави още, че комуникира с тях и е сигурен, че те ще станат част от кампанията “Не сте сами”.
По въпроса за убийството на Янко Янков, кмет на Елин Пелин, кметът на Велико Търново Румен Рашев каза, че обществото трябва да бъде предупредено, да бъде уведомено, че не може да се действа по този начин. Думите от днешното мирно шествие на кметовете от цялата страна са адресирани към правителството, министъра на вътрешните работи, общността, всеки един български гражданин, поясни Рашев. “Трябва да се замислим накъде отива държавата ни”, подчерта кметът на Велико Търново. “Посегателството срещу кмета, срещу длъжностно лице е нещо, което е недопустимо и за което обществото трябва да бъде алармирано”, допълни още Рашев.  http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Цонко Цонев: Кметовете на общини не сме протестирали, а излязохме с идеи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди