изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:20 EET
ДОБРИЧКИ ТАЛАНТИ НА ПРОСЛУШВАНЕ ЗА MUSIC IDOL    
КултураВъзпитаници на добричкото училище "Св. Климент Охридски" ще участват на 25 януари във Варна в прослушване за новото шоу "Music Idol". Сред тях ще има и талантливи изпълнители от вокалната студия "Мастер" към училището, каза едната от ръководителките Стефка Василева.

Ще се представят големите деца на "Мастер" - над 16-годишна възраст. Изискване е участниците да изпълнят две акапелни песни от своя репертоар, едната от които да е българска.
Шоуто, което държи световен рекорд по активно гласуваща аудитория, стартира в България. У нас продукцията носи името Music Idol, а изпълнителен продуцент е компанията "Седем осми", става ясно от информация в сайта www.slavishow.com. "Фронтмени" на шоуто са атрактивните водещи на bTV Иван и Андрей. Кандидатите трябва да са на възраст между 16 до 28 години. Всеки трябва да подготви две песни без музикален съпровод, без ограничение в музикалните стилове. Кастинги ще се проведат в пет български града - Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София.
Всеки кандидат, който иска да стане новият музикален идол на България, е желателно да запази своята идентичност и оригиналност, както във визия, така и в поведение. Целта на Music Idol ще бъде да открие и доразвие природен талант. Около 100 участници ще бъдат одобрени от журито за втори кръг. Накрая ще останат 12 финалисти, които ще пеят на живо по bTV. Оттам нататък решаваща е ролята на публиката, която ще гласува за любимците си чрез SMS или по телефона.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИ ТАЛАНТИ НА ПРОСЛУШВАНЕ ЗА MUSIC IDOL | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди