изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:59 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: БЛАГОСЛОВ ЗА ПЕТЪР СТОЯНОВ    
ОбществоСъс скандирания "Да живее Петър Стоянов" и "България" снощи участниците в 12-ия протестен митинг в Добрич отбелязаха деня, в който президентът Петър Стоянов и визепрезидентът Тодор Кавалджиев положиха клетва в парламента пред българския народ.

Вчера протестното шествие, тръгнало от храма "Свети Георги", спря на площад "Демокрация" където СРС "Подкрепа", Монархическо дружество "Надежда" и протестиращите добрички студенти бяха организирали благодарствен молебен... Отец Валери пожела новият ни държавен глава "да не бъде като този, който беше преди него. Да мачка и да тъпче комунистите, за да защити демокрацията, на която да се радва целият български народ".
ЦИГАНИ ТЕРОРИЗИРАТ СПАСОВО
Пропищели от нощни кражби възрастни хора от генералтошевското село Спасово искат помощ от най-висшите ешелони на властта. Пенсионерите търсят спасение от нощните цигански нашествия в домовете им, съобщиха за НДТ от инициативния комитет. Само за около 1 година необезпокояваните от никого цигани извършили повече от 100 кражби.
НДТ - 20 януари 1997 г. 
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: БЛАГОСЛОВ ЗА ПЕТЪР СТОЯНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди