изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:47 EET
ПАРИ ОТ СУРВАКНИЦИ - ДАРЕНИ НА ДЕЦА-СИРАЦИ    
ОбществоДарение от тервелския клуб "Съхрани българското" е получено в Дома за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителски грижи, "Дъга" в Добрич, каза за НДТ директорът на социалното заведение Николай Раданов.

Става дума за средства, събрани от продажбата на сурвакници, които пък са изработени от възпитаници на СОУ "Йордан Йовков". Дарението е донесла директорката Стойка Жекова, като е изразила желание контактите между училището и дома да се утвърдят занапред.
От 1 януари 2007 г. социалните домове като "Дъга" се преобразуват от обслужващи звена към Министерството на образованието и науката в делегирана от държавата дейност на общините, припомни Н. Раданов. Той каза още, че трябва в срок от три месеца да излезе нов правилник за дейността на домовете. "Искрено се надявам това да бъде по-добър вариант. До момента винаги сме срещали разбиране от община Добрич" - коментира г-н Раданов.
 


Сходни връзки

ПАРИ ОТ СУРВАКНИЦИ - ДАРЕНИ НА ДЕЦА-СИРАЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди