изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:54 EEST
8 МАРТ И ВЕЛИКДЕН В АЛБЕНА    
ТуризъмСпециални оферти за празниците 8 март и Великден предлага курортът Албена. За деня на дамите врати ще отвори четиризвездният хотел "Добруджа".

От 7 до 11 март на база полупансион нощувката ще бъде 40 лв. на човек на ден в двойна стая и 52 лв. за единична стая. Домакините предлагат богати менюта в ресторантите на хотела. Гостите ще имат удоволствието да се поглезят с някои от многобройните процедури, които предлага Спаентърът на хотела срещу допълнително заплащане. Безплатно може да се ползва закритият плувен басейн и фитнес центъра. Гостите на комплекса могат да изберат и екскурзии до Катедралата във Варна и Двореца в Балчик. За групи от 20 души и повече се предоставя намаление 7 %.   

По време на посочения период всеки гост ще получи специален подарък - еднократно ползване на парна баня или сауна и по една перлена вана за всяка дама, избрала Албена за празника си.

Курортът ви предлага да празнувате и Великден в Албена. За времето от 6 до 10 април можете да посрещнете християнския празник в четиризведния хотел “Ралица супериор”. Престоят на човек на ден в двойна стая на база ол-инклузив струва 51 лева, а единичната е с 5 лева по-скъпа.

Желаещите да празнуват в Албена могат да отседнат в четиризвездния хотел “Добруджа”, където цените са между 41 и 53 лева с включени закуска и вечеря. При резервация на 3 или повече нощувки комплексът предлага атрактивни намаления.

Домакините предлагат богати менюта в ресторантите на хотелите. На трапезите ще има и традиционните за празника великденски яйца, козунаци и агнешко.

Албена предлага атрактивни намаления за деца, като най-малките до 2 години се настаняват и изхранват безплатно. НДТ

 


Сходни връзки

8 МАРТ И ВЕЛИКДЕН В АЛБЕНА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
8 МАРТ И ВЕЛИКДЕН В АЛБЕНА
Автор: Anonymous да 2007-03-12 @ 12:33 EET
Kakvi turisti hte ima prez sezon 2007? dripliovci! otdavna ka4estvoto na uslugite na albena e na nizko nivo,zaradi puchavrite i kurvite na bati krasimir stanev

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди