изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:42 EEST
ТЪРСЯТ КАНДИДАТИ ЗА СЕЗОННА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ    
ОбществоДирекция "Бюро по труда" в Добрич информира, че Централната служба за трудово посредничество в Бон обявява набирането на кандидати за сезонна работа в Германия. Посочени са няколко професии.

Търсят се сервитьорки /от 20 до 35 г./ със завършено професионално образование по специалността и поне шест месеца стаж, или със завършено професионално обучение и минимум две години стаж като сервитьор. Набират се също камериерки на възраст от 20 до 40 г. с над две години стаж по професията, както и готвачи на същата възраст /мъже и жени/. Готвачите е необходимо да имат завършено професионално образование по специалността и поне шест месеца стаж или завършено професионално обучение и минимум две години стаж по професията. Търсят се също домашни помощници за гледане на възрасти хора. Следва да бъдат на възраст от 35 до 60 години, с добри познания по немски език, да притежават практически опит в домакинските дейности и обслужването на стари хора. Необходимо е също да бъдат в добро здравословно състояние, подходящо за тази дейност, както и да притежават валидна шофьорска книжка категория В.
Всички кандидати трябва да бъдат с много добра или добра степен на владеене на немски език, съобщават още от ДБТ-Добрич. Срокът за подаване на документи е 28 февруари, в стая 607 на дирекцията.
 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ КАНДИДАТИ ЗА СЕЗОННА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди