изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:25 EEST
ОБСЪЖДАТ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА АЛТЕРНАТИВНИЯ ТУРИЗЪМ    
НовиниСеминар на тема "Структурни инструменти на ЕС. Оперативни програми - възможности за финансиране на алтернативния туризъм" ще се състои на 24 януари в Добрич. Организатор е сдружение "Добруджанско Аграрно и Бизнес Училище" в партньорство с "Международен колеж" ООД. Форумът е по проект "Екологичният и селски туризъм - алтернатива за заетост в област Добрич и община Антоново", финансиран по програма ФАР "Алтернативна заетост".

Ще бъде изнесена презентация на тема "Политика и инструменти за регионално развитие. Подготовка за участие на България в Структурните инструменти на ЕС и възможности за кандидатстване с проекти в сферата на туризма". Лектор ще бъде Надя Антонова от дирекция "Техническо съдействие, координация и управление на регионални програми и планове" - Североизточен район на планиране. По време на семинара ще бъдат представени целите и предмета на дейност на сформиращата се Асоциация за подпомагане на екологичния и селски туризъм. Нейната мисия е да работи за популяризиране и развиване на алтернативния туризъм в Североизточния планов регион, да съхрани и разпространи богатото културно-историческо наследство на Добруджа. Ще се състои учредително събрание на асоциацията, като идеята е да бъдат привлечени местни власти, предприемачи, неправителствени организации, заето в алтернативния туризъм и др.
 


Сходни връзки

ОБСЪЖДАТ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА АЛТЕРНАТИВНИЯ ТУРИЗЪМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди