изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:28 EEST
ОБСЪЖДАТ КУЛТУРНИЯ КАЛЕНДАР НА ДОБРИЧ ЗА 2007 Г.    
КултураРедовно заседание на Обществено-експертния съвет по култура ще се проведе този петък в Добрич. Дневният ред предвижда обсъждане на културния календар на общината за 2007 г.

Директорът на Художествената галерия Евелина Ханджиева ще представи проекта "Международно Биенале Хартията-2008". По време на заседанието Георги Господинов ще говори за резултатите от реализирането на художествения проект "Музиката - ваятел на детската душа".
Културният календар на Добрич за тази година включва различни прояви, организирането на национални и международни фестивали и конкурси, отбелязването на официални празници, бележити дати и празници от обредния календар, честване на юбилейни годишнини на творци, дейци на културата и културни институти и т.н.
В града ни ще се проведат Четвъртият национален конкурс "Музикални надежди", Международното ученическо изложение-конкурс "Даровете на земята, водата и въздуха", Седмица на камерната музика през май, Европейският поп-рок конкурс "Сарандев", национален конкурс за дигитална живопис и графика "моята България", фестивалите "Фолклор без граници", "Маестро Захари Медникаров", "Надежди, таланти, майстори", "Златен помпон", националните културни празници "Албена 2007".
 


Сходни връзки

ОБСЪЖДАТ КУЛТУРНИЯ КАЛЕНДАР НА ДОБРИЧ ЗА 2007 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди