изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:35 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: "ЕДНА ПАРТИЯ ВОЮВА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД"    
Любопитно"В България сега се води война на една партия срещу един народ. Това, което сега става в държавата, не е грешка на управлението на Жан Виденов.

Това е целенасочена, съзнателна война на БСП срещу българския народ". Това заяви снощи пред протестиращите в Добрич депутатът от СДС Александър Йорданов... Благодарност до всички добруджанци, участвали в протестните шествия в Добрич, които продължават днес за 20-и ден, отправят СРС "Подкрепа", Монархическо д0ружество "Надежда" и съветниците от ОДС. С нарочно обръщение те призовават и останалите добруджанци да се включат активно в мероприятията, насочени срещу управляващите.
ЕДИН КИЛОГРАМ ЦАРЕВИЦА - КОЛКОТО ЕДНА ДЪВКА
45 000 декара царевица са все още на полето в община Генерал Тошево. Възможности за прибирането й има, но липсата на складова база и ниската изкупна цена не карат производителите да бързат. Няма да бъдат малки и загубите от полето. Диви патици, гривици, врани, сърни и елени, а и не малко наши двуноги събратя се прехранват цяла зима от там.
НДТ - 27 януари 1996 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: "ЕДНА ПАРТИЯ ВОЮВА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди