изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:03 EEST
2 момчета в ареста заради порноснимките в Гоце Делчев    
Ред и сигурностКриминалисти от Гоце Делчев задържаха за 24 часа 2 момчета, уличени като автори на еротични снимки в интернет на момичета от града.

От дома на единия е иззет компютър, от който са разпространявани снимките, предаде БНР. Момчета уточнили, че фотографиите са направени със знанието на ученичките и са разпространени със съгласието им, макар и не в писмен вид. Полицията продължава да изяснява самоличността на момичетата. Част от тях са непълнолетни ученички от средни училища в Гоце Делчев. Сайтът, на който са били сложени снимките им, подканя на английски език срещу заплащане евентуалните клиенти да установят контакт с момичетата, обещавайки горещи сексуални преживявания. Според дознатели от Гоце Делчев еротичните фотографии вероятно са част от сводническа мрежа за набиране на клиентела за проституиране. Разследването на порносайта започна след заповед на прокуратурата и ОД “Полиция“ в Благоевград.
 


Сходни връзки

2 момчета в ареста заради порноснимките в Гоце Делчев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди