изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:05 EEST
Арестуваха брата на фолк певицата Вероника    
Ред и сигурност

Разследването е за това, че отвлякъл и натикал в багажника младеж

Братът на известната фолк певица Вероника беше задържан от полицията и срещу него се води разследване за отвличане.



В сряда около 19,00 ч на тел. 166 в РПУ ­ В. Търново било получено телефонно обаждане от 23-годишен мъж от Г. Оряховица. Той се оплакал, че няколко минути по-рано бил отвлечен от автобусната спирка в центъра на Самоводене и натикан в багажника на червено ауди. Докато бил в багажника обаче, мъжът успял да позвъни в полицията от мобилния си телефон.
След получаването на сигнала органите на реда предприели светкавично издирване на лекия автомобил. В един от тунелите край В. Търново аудито било засечено от полицаи от Групата за пътен контрол. Минути по-късно то било спряно в района на старото военно училище. В колата пътували братът на певицата Вероника ­ 27-годишният Я. Л. и приятелят му Р. К., на 34 години. От полицията във В. Търново вчера информираха, че работата по случая продължава. Предстои да бъдат разкрити и изяснени причините и мотивите за извършеното престъпление, както и дали в отвличането са взели участие и трети лица.

Великотърновските полицаи спасиха отвлечен мъж
Петко Павлов
25 януари 2007 16:55

23-годишен мъж от Горна Оряховица е бил причакан и натъпкан чрез сила в багажника на лек автомобил “Ауди-80” с великотърновска регистрация в Самоводене. Нападателите - двама мъже от Велико Търново обаче не са взели мобилния телефон на жертвата и той успял да сигнализира за нападението в полицията.
Автопатрул на група „Пътен контрол” е засякъл колата при разминаване между тунелите на входа на Велико Търново откъм Русе. След кратко преследване автомобилът на нападателите е спрян в района на Старото военно училище във Велико Търново. От областна дирекция „Полиция” информираха, че причина за отвличането е дължима сума между 1000 и 5000 лева.
Двамата нападатели са задържани за 72 часа.

http://darik.net

 


Сходни връзки

Арестуваха брата на фолк певицата Вероника | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди