изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:14 EEST
ВУЦОВ СПЕШНО ТЪРСИ ВРАТАР ЗА “КАЛИАКРА”    
Спорт   Главният мениджър на “Калиакра” Велислав Вуцов спешно търси титулярен вратар, съобщиха от щаба на каварненци, които са на 20-дневен лагер в Трявна. По време сблъсък при двустранна игра на 19 януари Мирослав Григоров е получил счупване на черепа и спешно е опериран в габровската болница. Титулярният вратар вече се възстановява, но лекарите не се обвързват с прогнози ще може ли да се върне някога да играе футбол.  Дори и да се върне на терена, това няма да стане преди есента, са категорични специалистите.

  

    В третата си контрола в събота “Калиакра” загуби с 0:2 от Миньор (Раднево). Едно полувреме на вратата на каварненци е пазел Димитър Димитров, бивш юноша на ЦСКА, който сега играе във “Валекс” (Трявна). Решение за привличането му още не е взето, ще изпробваме и други вратари, информира от планинския град изпълнителният директор на клуба Венцислав Василев.

    Въпреки загубата ръководството на клуба е останало доволно от показаното на терена. Вуцов е използвал два състава – титуляри и резерви, които са играли по 45 минути. Головете са паднали в 18 и 28 мин. след грешки в защитата и несигурна игра на Добрин Добрев. Клубният шеф отдава загубата и на умората от високите натоварвания по време на тренировките.

   Преди този мач “Калиакра” надигра “Левски” (Карлово) с 1:0 и завърши 1:1 срещу третодивизионния “Ботев Бали” (Дебелец).

   В сряда Калиакра ще срещне “Етър” (Велико Търново), а в събота, преди да отпътува за Каварна – отбора на местния “Валекс”.

    Димитър АПОСТОЛОВ

 


Сходни връзки

ВУЦОВ СПЕШНО ТЪРСИ ВРАТАР ЗА “КАЛИАКРА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди