изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:51 EEST
СТАРТИРА НОВ ДЕТСКИ ЕПИСТОЛАРЕН КОНКУРС    
НовиниМеждународното бюро на Всемирния пощенски съюз вече избра темата на поредния си ежегоден епистоларен конкурс за млади хора, който се организира и провежда от пощенските администрации на страните, членуващи в съюза, съобщи за НДТ Данаил Енев - началник на отдел "Маркетинг" в добричкия клон на "Български пощи".

Този път децата от цял свят ще пишат по един особен и твърде актуален въпрос: „Представи си,  че си диво животно и промени в околната среда или в климата застрашават живота ти. Напиши писмо на хората в света какво да направят за твоето оцеляване.”

За участие в конкурса се допускат деца на възраст от 8 до 15 години. Всеки желаещ, отговарящ на възрастовите условия, може да изпрати своето писмо не по-късно от 31 март 2007 година до „Български пощи” ЕАД, управление „Маркетинг”, ул. „Акад. Стефан Младенов” № 1, бл. 31, 1700 София. Съчинението следва да бъде придружено с писмена информация за автора му – три имена, възраст и пол, име на населеното място, училище и клас, копие от ученическата карта.

Писменото послание трябва да съдържа между 500 и 1000 пълноправни думи. Писмото-победител се превежда и се изпраща в централата на Всемирния пощенския съюз, където определят най-добрия от всички национални призьори в конкурса. НДТ
 


Сходни връзки

СТАРТИРА НОВ ДЕТСКИ ЕПИСТОЛАРЕН КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди