изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:17 EET
КАНЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО "СДЕЛАНО В БОЛГАРИИ"    
НовиниСдружението за икономическо и социално сътрудничество между България и Русия отправя покана за участие до всички български производители в първото по своя мащаб международно изложение "Сделано в Болгарии". Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация в Добрич.

Организатори са КРАСНОДАРEXPO /най-големия изложбен център в Южна Русия/ и сдружението, с подкрепата на Министерството на икономиката и енергетиката, Министерството на културата и Държавната агенция по туризъм. Изложението ще се проведе в Изложбен център КРАСНОДАРEXPO, гр. Краснодар, Южен Федерален окръг на Русия в периода от 21 до 24 април. В изложението ще бъдат представени областите на България и различни отрасли: селско и горско стопанство, ХВП, строителство и строителни материали, текстилна промишленост, електротехника, недвижими имоти, машиностроене, инвестиции, информационни технологии, туризъм и др. Крайният срок за регистрация чрез изпращане на заявка-договор до сдружението е 31 януари, а крайният срок за заплащане на цялата сума по попълнената заявка - 20 февруари.
Общите условия за участие в изложението и цените на предлаганите услуги могат да бъдат намерени на адрес: http://www.ciccbr.org/bg/zaqwka_dogowor.html .
За допълнителна информация и контакти: Сюлбие Алиева - технически директор на СИССБР, тел. 082/828-771, факс. 082/828-781, e-mail: alieva@ciccbr.org, http://www.ciccbr.org, адрес: СИССБР, ул. "Асен Златаров" №30, 7000 Русе и Левент Назим-ст.експерт в отдел "Регионално развитие и административен контрол", при областна администрация-Добрич, тел. 058 655 430, факс. 058  601 249, e-mail: obl-dobrich@netplusdb.bg.
 


Сходни връзки

КАНЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО "СДЕЛАНО В БОЛГАРИИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди