изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 18 АПРИЛ



ОВЕН - Престои ви наистина програма, която ще ви удовлетвори. Резултатите от труда ви ще доведат до предложение. Оптимистични са перспективите и в личен план.

ТЕЛЕЦ - Въоръжете се с търпение и залагайте на сигурни хора и начинания. Ако ви престоят делови срещи, не се бойте да правите отстъпки в името на крайната цел.

БЛИЗНАЦИ - Преди да се хвърлите в нещо, направете нужното, за да опазите позицията си в службата. Внимателно проучвайте всеки документ, преди да се поставите подпис.

РАК - Днес бъдете на щрек. Неприятности в службата не са изключени. Ще се разкъсвате между желаното и необходимото. Само хората със свободна професии ще имат спокоен ден.

ЛЪВ - Днес ще се проявите като творчески мислеща личност. Денят е особено благоприятен за представителките на нежния пол, които ще са харесвани и обкръжавани с внимание.

ДЕВА - Събития от личен характер ще укрепят самочувствието ви, докато в делови план са възможни всякакви изненади. Запазете спокойствие, каквото и да се случи.

ВЕЗНИ - Забравете финансовите игри - има риск от значителна загуба. В други области сте твърде колебливи и докато се чудите да направите ли нещо или не, ще изпуснете шанс.

СКОРПИОН - Денят е за рутина работа. Взаимоотношенията с колеги може да се обтегнат, но пък обстановката у дома е благоприятна. Възможно е да получите голяма сума.

СТРЕЛЕЦ - Правете много уместни стъпки към оптимизиране на дейността си. Ще се прояви голяма възможност изгодно да лансирате своя бизнес-идея или конкретен продукт.

КОЗИРОГ - Проучете добре делово или битово предложение. Колкото по- изгодно ви изглежда, толкова повече внимавайте. По-добре е днес да не вземате сериозните решения.

ВОДОЛЕЙ - Емоционални и открити сте, но в никакъв случай не действайте импулсивно и не говорете излишно. Възможно е да не сте съвсем в центъра на събитията.

РИБИ - Работата ви спори, деловите връзки укрепват. Въпреки това, парите все няма да ви стигат. Ако правите вложения или покупка днес, едва ли ще са много рентабилни.


Коя зодия е най-сексапилна, коя е най-вярна, коя е най-коварна. И коя никога не забравяш!

Зодиите: Вижте ги как въртят метлата

Връзката между зодии и болести

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди