изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:36 EEST
"АЛЕКСИЯ" ПОДГОТВЯ СПЕКТАКЪЛА "ЦАРЯТ ЛЪВ"    
КултураВ момента се подготвя концертът, с който зоналната танцова организация "Алексия" ще отбележи 13 години от своето създаване. Това съобщи главният художествен ръководител и хореограф на състава Севдалина Мавродиева-Нейкова.

Все още се уточнява датата, на която ще се състои събитието. По време на концерта за годишнината ще бъде представен и новият танцов спектакъл "Царят Лъв", който също се репетира в момента.
НДТ припомня, че вhttp://ndtnews.hopto.org/index.php?topic=Kultura края на миналата година "Алексия"  връчи традиционните си награди за своите изпълнители. От общо 200 танцьори бяха наградени 35 деца от Добрич от различните групи - по съвременни танци, шоуденс, мажоретни танци и хип-хоп. Тогава Севдалина Мавродиева-Нейкова съобщи, че предстои усилена подготовка, като децата ще разучават нови техники и елементи, съобразени с нивото на най-добрите школи в света. Паралелно с това до края на януари се приемат деца за групата по мажоретни танци, като изискването е те да бъдат на възраст от 12 по 16 години.
 


Сходни връзки

"АЛЕКСИЯ" ПОДГОТВЯ СПЕКТАКЪЛА "ЦАРЯТ ЛЪВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди