изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:24 EET
НА 3 ФЕВРУАРИ ИЗБИРАМЕ "МИС ДОБРИЧ"    
ОбществоРегионалният конкурс "Мис Добрич", организиран от модна агенция "Визаж", ще се състои на 3 февруари от 18 ч. в залата на Научно-техническите съюзи. Това съобщи за НДТ регионалният представител на агенцията Уляна Бержарова.

Надпреварата ще бъде кръг от националния конкурс "Мис България 2007". Ще участват 17 момичета от Добрич, Каварна и Балчик на възраст от 14 до 18 години. Репетициите за конкурса ще започнат на 1 февруари, когато в Добрич се очаква да пристигне екип от агенция "Визаж" - национален координатор, хореограф и озвучител. До шест момичета ще бъдат класирани за националния кастинг за конкурса "Мис България", който ще се състои в края на февруари. Самият конкурс ще бъде в началото на март. На конкурса "Мис Добрич" ще бъдат връчени първа, втора и трета награда, награда на публиката, както и две поощрения, каза още Уляна Бержарова. За най-красивите момичета са осигурени парични и предметни награди. Ще има три тура - по спортно облекло с логото на конкурса "Мис България", хореографска композиция по бански костюми и в официално облекло.
 


Сходни връзки

НА 3 ФЕВРУАРИ ИЗБИРАМЕ "МИС ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди