изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:30 EEST
ЗАСЕДАВА КОМИСИЯТА ПО ЗАЕТОСТ    
НовиниЗаседание на Комисията по заетост за Добричка област ще се проведе днес от 11 ч., съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

По време на срещата ще се обсъди и съгласува предложението на началника на Регионалния инспекторат по образованието за държавен план-прием по професии/ специалности през учебната 2007/2008 г. в училищата от област Добрич, съгласно чл. 25, ал. 4 от Закона за професионалното образование и обучение. На заседанието РИО ще представи на комисията още и изготвените от неговите експерти няколко справки, анализи и предложения. Става дума за кратък анализ на училищната мрежа в област Добрич и обосновка за оптимизация на държавния план-прием през учебната 2007/2008 г. в съответствие с регионалния пазара на труда. Ще бъде представена също справка за изпълнението на план-приема и пълняемостта на паралелките по училища и професии през 2006/2007 учебна година, както и справка за броя и баланса на учениците, завършващи 7 и 8 клас по общини. РИО ще запознае членовете на комисията и с предложения на директорите на училищата, осъществяващи професионално образование и обучение в област Добрич, за държавен план-прием по професии и специалности.
 


Сходни връзки

ЗАСЕДАВА КОМИСИЯТА ПО ЗАЕТОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.13 секунди