изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:38 EEST
Новата Мис Америка търси кариера на Бродуей    
Мис & МистърЛорън Нелсън беше коронована за „Мис Америка“ на 29 януари. За втора поредна година момиче от Оклахома печели титлата „Мис Америка“.

20-годишната Лорън Нелсън от Лаутън, Оклахома, е студентка в университета в Оклахома и иска да придобие магистърска степен по музикален театър. Нелсън е пяла в църковен хор като малка. С течение на времето тя участва в мюзикъли като "Bye Bye Birdie" и "Anything Goes."

„Гледах „Мис Америка“ като малко момиче, още на 2 години и никога, дори и в най-смелите ми мечти, не съм си мислила, че мога да стана едно от тези момичета на тази сцена. Никога не съм смятала, че ще бъда „Мис Америка“, каза тя след награждаването.

Шайла Филипс, първата чернокожа „Мис Тексас“, стана първа подгласничка на „Мис Америка“, а „Мис Джорджия“ Аманда Козак беше втората подгласничка. „Мис Мисисипи“ и „Мис Алабама“ бяха другите финалистки в Топ 5.

Нелсън беше коронована от миналогодишната победителка Дженифър Бери. Нелсън, блондинка, която каза на журито, че би искала да е по-висока, изпя "You'll Be In My Heart" в състезанието за таланти. Тя планира да помогне за защитата на децата в Интернет по време на годината, в която ще бъде „Мис Америка“.

Красавицата получи 50 000 долара стипендия. Последният щат, който печели две поредни години конкурса „Мис Америка“, е бил Мисисипи, когато Мери Ан Мобли е коронясала Линда Мийд като „Мис Америка“ през 1960 г.

Допълнителна информация може да намерите на сайта на конкурса „Мис Америка“

http://entertainment.bulgarianpost.com/

 


Сходни връзки

Новата Мис Америка търси кариера на Бродуей | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди