изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:49 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ



ОВЕН - Днес ще направите продажба на имот, внимавайте при получаване на парите ще ви излъжат. Някой от вас ще бъдат поканени на гости, където ще ви очакват изненади.

ТЕЛЕЦ - Денят е благоприятен за родените под този знака. Ще засили влиянието ви в професионален план, така че действайте предпазливо. Внимавайте, ще сключите изгодни договори.

БЛИЗНАЦИ - Ако точно сега карате годишния си отпуск, ще се занимавате само с домашна работа. Ако сте на работа, ще гоните задачи. В личен план - нищо особено.

РАК - През деня планетите ще ви стимулират да потърсите свобода, за да осъществите стари идеи. Търсете възможности за общуване с приятели, за да преодолеете трудности.

ЛЪВ - Мислите ви през деня ще летят напред в бъдещето. Идеите ще ви са смели, но едва ли ще намерите сили да ги осъществите. Въздържайте се от претоварване на стомаха.

ДЕВА - През деня семейството и домашните задължение ще бъдат в център на вниманието ви. Ще ви се даде шанс да поставите за разрешаване всички неприятни проблеми.

ВЕЗНИ - Домът ви ще бъде център на конфликти, ще поемете негативите, но гледайте по философски на случващото се. Имат да ви връщат известна сума пари, приберете си я.

СКОРПИОН - Има вероятност да разширите полето за промени, свързани с нови хора, които ще ви донесат късмет. Звездите ви обещават добро здраве и добро настроение.

СТРЕЛЕЦ - Ще се интересувате главно от пари или имуществени въпроси. Реални възможности да осъществите намеренията си. Престои ви ремонт, но не го започвайте сега.

КОЗИРОГ - През деня ще придобиете особена тежест в обкръжението си, за съвет или помощ от професионален характер към вас ще се обърнат много повече хора от обикновено.

ВОДОЛЕЙ - Показвате нетърпение за промени. В обкръжението ви ще се появят нови личности и това ще ви зарадва. Ще се чувствате много по отворени и ще приемате доброто.

РИБИ - Сутринта работите с желание. Мисълта ви днес е пъргава, с неочаквани обороти и странни заключения. От погрешно становище може да се роди правилно решение.


Кое цвете сте според зодията?

Вярност и любов според индивидуалния знак

Какви пиячи сте според зодията?

Хумористичен Китайски Хороскоп

Сексуалните тайни на жените според зодията

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди