изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:59 EEST
УТРЕ ВЛИЗАТ НОВИТЕ ЦЕНИ НА БТК    
Икономика
Нови цени на услугите на БТК
Влизат в сила нови цени на услугите на "Българската телекомуникационна компания" АД (БТК). Споразумението за промяна на цените на компанията и Комисията за регулиране на съобщенията е постигнато на 15 декември 2006 г.



БТК ще предоставя 50 безплатни минути за градски и междуградски разговори месечно, но месечната такса за обикновените абонати се вдига на 13,80 лв. Намалява се цената за откриване на нов телефонен пост от 84 лева на 24 лева. Месечният абонаментен план за бизнес абонати става 21,60 лв. Междунарните разговори ще поевтинеят с 20 %.

Разговорите с фиксирани мрежи на Виена, Атина, Лондон, Москва, Париж и Истанбул ще се плащат по 18 стотинки за минута без първоначалната цена и независимо от часа. Разговорите с 6 държави - Италия, Русия, Гърция, Германия, Великобритания и САЩ ще се таксуват по 26,4 стотинки на минута. Съществуващите втора и трета зона за междуселищни разговори се обединяват в една единствена зона.

Разговорите на територията на страната ще се таксуват по 8,4 стотинки на минута в натоварено време след първоначалната цена за свързване. В ненатоваранета зона - от 21,00 до 07,00 часа и в почивни и празнични дни
разговорът ще струва по 4,8 стотинки на минута. Градските разговори ще се таксуват отново по нула стотинки за времето от 21,00 до 7,00 и в празнични дни. Социалните планове остават непроменени. Разширява се зоната на градските разговори, като разговорите в населени места на разстояние до 30 километра ще се смята за градски.
НДТ
 


Сходни връзки

УТРЕ ВЛИЗАТ НОВИТЕ ЦЕНИ НА БТК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди