изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:02 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: С ПИСТОЛЕТИ И БУХАЛКИ - СРЕЩУ ДОБРИЧКИ САРАФИ    
ЛюбопитноСъпругата на известния добрички сараф Иван Тинев, собственик на валутно бюро "Тинев и брат", е била нападната на 30 януари във входа на жилищния си блок, съобщават от полицията.

 Денка Тинева се прибирала заедно със съпруга си и сина си, когато пред асансьора била застигната от двама неизвестни. Те я ударили с бухалка по главата и й измъкнали найлоново торбичка, в която имало парфюмерия... Излизайки от входа, крадците започнали да стрелят с пистолети. Един от куршумите се забил в мъжка чантичка, която Иван Тинев носел под мишница.
ГЛАДНИ БУНТОВЕ ВЕЩАЯТ ТЪРГОВЦИ
В Добрич да се изгради общинска стокова борса, на която поне продукцията на местните фирми да се предлага с минимална надценка. Това поискаха от представители на общината търговци на дребно на среща в петък... Според участниците в срещата колапсът в икономиката сериозно се отразява и на търговците, и на потребителите. А това щяло да доведе до излизане на улицата на поне 750 души, които досега са се препитавали от работа в търговската мрежа.
НДТ 3 февруари 1997 г. 
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: С ПИСТОЛЕТИ И БУХАЛКИ - СРЕЩУ ДОБРИЧКИ САРАФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди