изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:00 EEST
ФТА "ДОБРОТИЦА" ЩЕ ПОДАРИ КУПА НА КМЕТИЦАТА    
КултураРъководителят на ансамбъл "Добротица" Александър Александров е решил да подари на подари на кмета на Добрич Детелина Николова купата, която съставът спечели на националния конкурс "Коледно надиграване", провел се в края на миналата година във Варна.

Купата вече е надписана и предстои да бъде уговорено кога ще се състои тържественото й връчване, каза Ал. Александров. Той посочи също, че жестът е в знак на признателност и уважение към община Добрич и г-жа Николова. Г-н Александров бе категоричен, че тези успехи на ансамбъла се дължат на предоставената нова репетиционна зала и много по-добрите условия, в които вече работят децата от ФТА "Добротица".
НДТ припомня, че на сцената на националния конкурс "Коледно надиграване" във Варна изпълнителите от ансамбъла представиха новия тематично-сюжетен танц "Шарени черги тъкали".  Автори на хореографията са Александър Александров и Юри Митев. Музиката е на Петър Гочев, а либретото - на Стоян Маринов. Новото произведение представя в танцов вид целия процес на изтъкаване на една черга.
 


Сходни връзки

ФТА "ДОБРОТИЦА" ЩЕ ПОДАРИ КУПА НА КМЕТИЦАТА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ФТА "ДОБРОТИЦА" ЩЕ ПОДАРИ КУПА НА КМЕТИЦАТА
Автор: Anonymous да 2007-02-16 @ 01:04 EET

защо никаде не успях да намеря сайт на ансамбъл добротица има ли такъв не видях и никаде снимки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди