изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:29 EEST
2 загинали, 5 деца - в болница след нощен пожар    
Ред и сигурност
Осем души, от които пет деца под 18-годишна възраст, остават в болницата след пожара тази нощ в жилищен блок в Бургас. Това е последната информация, съобщена от полицията.


През болницата след инцидента са преминали 21 души с различна степен на обгазяване. Оказана им е медицинска помощ и повечето са освободени. Блок 44 в комплекс "Зорница" е обитаван общо от 220 души. Пострадалите са от апартаментите на последния етаж, където е пламнал огънят. Както вече БТА съобщи, двама души са загинали. Мъж и жена. Жената е скочила от седмия етаж и е загинала. При потушаването на огъня и спасяването на обитателите на блока е пострадал 37-годишният старши полицай Милен Василев. Той е бил на мястото на инцидента, тъй като е гостувал на свои близки в блока. Пострадали са още трима пожарникари. Двама от тях са обгазени, а третият е с травма на крака. Огледите на мястото на инцидента продължават. Все още не е ясна причината за пожара, но се работи по версии за забравен котлон, забравена димяща цигара или подпалени вехтории, които са се намирали на междустълбищната площадка.
 


Сходни връзки

2 загинали, 5 деца - в болница след нощен пожар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди